Stockholm Corporate Finance söker senior kundansvarig

Stockholm Corporate Finance expanderar

Idag är vi 18 medarbetare med lång erfarenhet både som finansiella rådgivare och från företagsledande positioner i börsnoterade bolag. Vi arbetar med korta och snabba beslutsvägar, i team med självständiga ansvarsområden. Under de senaste tio åren har vi genomfört fler än 100 transaktioner.

Senior Kundansvarig

Vi söker senior kundansvarig som har lång erfarenhet från den finansiella marknaden med ett brett nätverk och som har genomfört transaktioner. Du kommer arbeta med att driva egna projekt, i samarbete med en eller flera kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en liten organisation med snabba beslutsvägar mitt i city.

För ytterligare information besök vår hemsida www.stockholmcorp.se. Din ansökan skickar du till info@stockholmcorp.se. Vill du veta mer specifikt om tjänsten, är du välkommen att kontakta vår VD Peter Enström, peter.enstrom@stockholmcorp.se tel 0705 7499 82

Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Europe som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn. www.stockholmcorp.se