Postat

Stockholm Corporate Finance expanderar och söker Associate/Analyst

Stockholm Corporate Finance AB är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad finansiell rådgivning avseende kapitalanskaffning – som börsintroduktioner, företrädesemissioner, riktade emissioner och private placements – samt förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till marknadsnoterade och onoterade företag och dess ägare. Våra investeringskunder är institutioner, kapitalförvaltare och förmögna privatpersoner. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB.

Stockholm Corporate Finance expanderar. Idag är vi 17 medarbetare med lång erfarenhet både som finansiella rådgivare och som strategiska från företagsledande positioner i börsnoterade bolag. Vi är branschoberoende och har sedan 2005 framgångsrikt genomfört cirka 150 transaktioner. Vi arbetar med korta och snabba beslutsvägar, i team med självständiga ansvarsområden.

Stockholm Corporate Finance är ett helägt dotterbolag till Stockholm Financial Management Holding som också är huvudägare i Stockholm Real Estate som arbetar med fastighetsförvaltning och ‑utveckling till professionella investerare (www.srefa.se).

Associate/Analyst
Vi söker nya medarbetare till projektledarteamet, som är civilekonomer eller civilingenjörer eller motsvarande med ett till fem års arbetslivserfarenhet inom corporate finance från investmentbank, revisionsbyrå eller liknande. Du ska vara analytisk och affärsintresserad samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ditt arbete innebär bland annat projektledande vid genomförande av transaktioner, framtagande av presentations- och informationsmaterial samt utförande av företagsvärderingar och research. Du kommer driva projekten i samarbete med en eller flera kompetenta medarbetare, och tillsammans med kundansvariga leda hela processen från pitch till genomförd transaktion.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och fast lön kombinerat med bonus.

För ytterligare information besök vår hemsida www.stockholmcorp.se.

Din ansökan skickar du till info@stockholmcorp.se.

Vill du veta mer specifikt om tjänsten, är du välkommen att kontakta vår Vice VD Otto Rydbeck, otto.rydbeck@stockholmcorp.se, tel 08 440 56 40.