Postat

Stockholm Corporate Finance expanderar och söker Associate/Analyst

Stockholm Corporate Finance AB är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad finansiell rådgivning, kapitalanskaffning som IPO, företrädesemissioner, riktade emissioner och private placements, samt fusioner och förvärv (M&A) till företrädesvis marknadsnoterade företag, onoterade företag och dess ägare. Våra investeringskunder är institutioner, kapitalförvaltare och förmögna privatpersoner.

Stockholm Corporate Finance AB är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB.

En majoritet av våra 17 medarbetare har haft ledande positioner inom kapitalmarknaden eller i börsnoterade bolag, vilket ökar förståelsen för våra klienters behov. Vi är branschoberoende och har sedan 2005 framgångsrikt genomfört cirka 170 transaktioner. Vi arbetar med korta och snabba beslutsvägar, i team med självständiga ansvarsområden.

Stockholm Corporate Finance är ett helägt dotterbolag till Stockholm Financial Management Holding som också är huvudägare i Stockholm Real Estate som arbetar med fastighetsförvaltning och ‑utveckling till professionella investerare (www.srefa.se).

Associate/Analyst
Vi expanderar och söker därför nya medarbetare till projektledarteamet, som är civilekonomer eller civilingenjörer eller motsvarande med ett till tre (för tjänsten som Analyst) eller tre till fem (för tjänsten som Associate) års arbetslivserfarenhet inom corporate finance från investmentbank, revisionsbyrå eller liknande arbete inom finansbranschen. Du ska vara analytisk och affärsintresserad samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ditt arbete innebär bland annat deltagande i, och projektledande vid, genomförande av transaktioner, framtagande av presentations- och informationsmaterial samt utförande av företagsvärderingar och research. Du kommer driva och deltaga i projekt i samarbete med en eller flera kompetenta medarbetare, och tillsammans med kundansvariga leda och driva hela processen från pitch till genomförd transaktion.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och fast lön kombinerat med bonus.

För ytterligare information besök vår hemsida www.stockholmcorp.se.
Din ansökan skickar du till info@stockholmcorp.se.
Vill du veta mer specifikt om tjänsten, är du välkommen att kontakta vår Senior Associate
Niklas de Mander, niklas.de.mander@stockholmcorp.se, tel 076 177 81 50.

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, fusioner och förvärv (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 51 M&A-rådgivare och investmentbanker i 45 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. För mer information se: www.stockholmcorp.se